Un baietel de 3 ani, disparut miercuri intr-o padure din apropierea casei sale din Texas, SUA, a fost gasit in viata. Copilul, pe nume Christopher Ramirez, ar fi urmat cainele familiei intr-o padure din apropiere si n-a mai stiut sa se intoarca inapoi.

Publicat:11.10.2021, 10:45

Potrivit ABC13, Christopher Ramirez a fost gasit sambata de proprietarul unui teren din apropierea autostrazii din Grimes, Texas. Barbatul a alertat politia si copilul a fost dus la spital pentru o evaluare.

Politistii au anuntat ulterior ca cel mic a fost gasit sambata, in jurul orei 11.45, si ca era deshidratat. Copilul a fost transportat impreuna cu mama sa la Spitalul de Copii din Texas.

Mama copilului a spus ca si-a luat ochii de la Ramirez pentru cateva minute, in timp ce descarca alimentele din masina. Apoi si-a dat seama ca fiul ei lipseste.

Autoritatile au transmis apoi ca un vecin a raportat ca l-a vazut pe baiatul de trei ani urmarind un caine pe drum, iar mama a fugit in directia respectiva, dar nu l-a gasit pe baiat.

Sute de oameni au luat la pas padurea pentru a-l gasi pe baiatul de trei ani, insa nici urma de el. Pana sambata, cand a fost gasit de proprietarul unui teren.

Sursa: