Un baietel de 5 ani si-a salvat intreaga familie din incendiul care le-a distrus casa, in statul american Georgia. Curajos, copilul a sarit pe fereastra, cu surioara mai mica in brate. Apoi s-a intors pentru a salva restul familiei.

Publicat:14.02.2020, 22:33

Noah Woods e acum un adevarat erou in districtul Bartow din Georgia. Pentru fapta sa curajoasa, pompierii l-au decorat pe baietelul de 5 ani. De asemenea, i-au dat si titlul onorific de pompier.

Copilul a fost trezit din somn de incendiul care i-a cuprins casa. Flacarile ajunsesera in dormitorul pe care baiatul il imparte cu surioara de doi ani.

Curajos, Noah a luat fetita in brate si a sarit pe fereastra, care ii ramasese singura optiune de a mai iesi din casa ravasita de foc. Potrivit CNN, copilul s-a dus in graba si l-a trezit pe unchiul sau, care locuieste in casa vecina. Apoi, s-a intors cu el pentru a salva si restul familiei, dar si cainele.

Datorita baietelului, toti cei 8 membri ai familiei au scapat cu viata. Copilul si alte patru rude au primit ingrijiri pentru arsuri minore si inhalari de fum.

Intamplarea a fost relatata intr-o postare pe Facebook a pompierilor din districtul Bartow. ”Eroul nostru”, l-au numit pompierii pe micul Noah.

Sursa: