Un barbat din New York, care urma sa devina tata, a murit in urma unei explozii a dispozitivului pe care il construia pentru petrecerea in care urma sa anunte sexul copilului sau, conform BBC.

Publicat:23.02.2021, 14:44

Tragedia s-a produs duminica trecuta, cand Christopher Pekny, in varsta 28 de ani, lucra impreuna cu fratele sau la un dispozitiv „cu un fel de teava”, care ar fi trebuit sa le arate invitatilor daca odrasla sa, care urma sa se nasca in curand, va fi fata sau baiat.

Conform politiei din orasul Liberty, care nu a oferit alte detalii cu privire la dispozitiv, Christopher Pekny a murit pe loc, iar fratele acestuia, Michael, in 27 de ani, a suferit mai multe rani si a fost transportat la spital.

Michael Pekny a declarat presei americane ca acest nefericit eveniment a fost „cel mai ciudat dintre accidentele ciudate pe care mi le pot imagina”. Barbatul a precizat ca nu isi poate da seama din ce cauza s-a produs explozia care a dus la moartea fratelui sau.

In Statele Unite ale Americii, petrecerile de dezvaluire a genului unui copil sunt foarte populare, iar multe dintre ele au dus la producerea unor tragedii.

In urma cu cateva saptamani, un barbat din Michigan a murit dupa ce a fost lovit de proiectilul unui „mic tun improvizat”, conform unui raport al politiei.

In 2017 si in 2020, doua petreceri de acest fel au dus la izbucnirea unor incendii mari de vegetatie in Arizona, respectiv California.

Sursa: