Un barbat din Uganda a avut parte de un soc, la doua saptamani dupa ce s-a casatorit. Acesta a aflat ca proaspata lui sotie, pe care a dat doua capre, zahar si sare, este de fapt barbat.

Publicat:15.01.2020, 20:32

Barbatul, pe nume Sheikh Mohammed Mutumba, avea functie de imam, dar a fost suspendat dupa izbucnirea scandalului, potrivit Daily Monitor.

Descoperirea socanta a pornit de la faptul ca un vecin a acuzat-o pe sotia barbatului ca i-a furat hainele si un televizor.

Apropiatii acestuia spun ca sotia sa se imbraca cu haine de femeie si avea vocea foarte subtire si placuta.

Cazul a fost transmis politiei, iar in timpul anchetei s-a descoperit ca sotia, pe nume Sheikh Mohammed Mutumba, este barbat.

Un reprezentant al fortelor de ordine a declarat ca in timpul perchezitiei, o politista a descoperit ca barbatul avea haine bagate in sutien si organe genitale barbatesti.

Nabukeera a marturisit ca numele lui adevarat este Richard Tumushabe si ca s-a casatorit cu Mutumba pentru ca voia sa il pacaleasca si sa ii ia banii.

Matusa barbatului, care a primit plata pentru mireasa din partea familiei mirelui, inclusiv doua capre, doua pungi de zahar si un Coran, a fost retinuta.