Un bărbat australian a susținut că i s-a interzis să mai urce în avion după ce a făcut o fotografie înainte de îmbarcarea de la Sydney la Brisbane, scrie știrileprotv.ro.

Publicat:04.04.2024, 09:19

Jimmy Mitchell era cu soția sa Pauline și cu cei doi copii ai lor când și-a scos telefonul pentru a face o fotografie rapidă a familiei sale pe scările avionului, în timp ce se îmbarcau miercuri în zbor.

Ceea ce nu și-a dat seama că a existat un anunț în care s-a anunțat că pasagerii nu aveau voie să folosească telefoanele pe asfalt deoarece avionul era alimentat.

Mitchell, un călător experimentat, a spus că avea căști cu anulare a zgomotului în acel moment și că nu a fost informat de anunț decât mai târziu, adăugând că nu există semnale sau instrucțiuni suplimentare despre utilizarea telefoanelor.

În cele din urmă, a reușit să se îmbarce în zbor, dar a descris incidentul ca fiind „una dintre cele mai traumatizante experiențe” pe care le-a avut.

Într-un TikTok viral, el a susținut că în timp ce făcea fotografia, un membru al echipajului de cabină l-a numit „idiot”.

„Aceasta este cea mai proastă experiență pe care am avut-o vreodată cu un zbor”, a spus el în clip.

„Încerc să mă urc în avion, fac o fotografie cu copiii mei când, iar când mă urc în avion, doamna mă numește idiot”, a spus el.

După ce l-a confruntat pe membrul personalului, Mitchell susține că i s-a spus că nu va avea voie să se îmbarce în zbor

„M-am întors neîncrezător pentru că eram la jumătatea scărilor în acest moment. Practic, m-am năpustit spre ea și am spus: „Vorbești serios? Cum m-ai numit? Practic spunea „nu poți face fotografii pe asfalt. Dacă ea ar fi spus literalmente altceva, cum ar fi „închideți telefonul”, aș fi făcut-o. Se pare că au făcut un anunț, dar aveam căști cu anulare a zgomotului, mi-a spus Pauline (soția) după fapt – nu am auzit, nu erau notificări despre asta, nu erau semnalizări, nimic”, a povestit bărbatul.

În cele din urmă i s-a permis să se îmbarce în avion.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și dinîntreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numărul 079400508.