Un roman din Germania care s-a dus la Politie ca sa anunte ca sotia lui a disparut de acasa a avut parte de o surpriza de proportii: femeia era, de fapt, la inchisoare. Mai mult, a aflat ca si pe numele lui fusese emis un mandat de arestare, scrie digi24.ro.

Publicat:21.11.2023, 11:47

Ingrijorat ca sotia lui, tot romanca, nu raspundea la telefon, romanul de 31 de ani s-a dus vineri, 17 noiembrie, seara, la o sectie de politie din localitatea Poing, din landul Bavaria, ca sa-i anunte disparitia. 

Insa la politie barbatul a aflat ca sotia lui nu era disparuta, ci in arest, pentru ca fusese prinsa la furat intr-un magazin de pe raza localitatii, in ziua respectiva, potrivit tz.de. 

Mai mult, femeia avea si un mandat pentru executarea pedepsei, pentru fapte similare si a fost transferata la inchisoarea pentru femei din Munchen-Stadelheim. 

Insa aceasta nu a fost singura veste socanta pentru barbat. Politistii i-au spus ca si el era acuzat de complicitate, astfel ca a ajuns si el dupa gratii, insa a fost eliberat dupa ce a platit o amenda. 

„Femeia care a fost transferata anterior la Munchen este inca in arest, desi sotul a declarat ca va merge imediat acolo pentru a-i plati amenda, ca sa poata fi si ea eliberata”, a declarat un reprezentant al politiei.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.