Un vlogger care face scufundari a rezolvat misterul disparitiei a doi adolescenti din Tennessee despre care nu se mai stia nimic de 21 de ani. El a descoperit masina in care au fost vazuti ultima data cei doi, pe fundul unui rau din zona, relateaza NBC News.

Publicat:09.12.2021, 07:57

Erin Foster, in varsta de 18 ani, si Jeremy Bechtel, in varsta de 17 ani, au disparut pe 3 aprilie 2000, dupa ce au plecat de la casa lui Foster, potrivit biroului serifului din White County.

Seriful Steve Page a spus intr-un comunicat de presa ca membrii familiei lui Foster i-au spus in 28 noiembrie despre vloggerul Jeremy Beau Sides, care foloseste sonarul si face scufundari pentru a incerca sa rezolve cazurile de persoane disparute si apoi posteaza filmele pe canalul sau de YouTube.

Sides a mers in Sparta, Tennessee, luna trecuta pentru a cauta masina in care adolescentii au fost vazuti ultima data.

Page l-a contactat pe Sides si i-a spus sa caute in jurul autostrazii 84, in raul Calfkiller, in zona in care cei doi au disparut, potrivit serifului.

In 30 noiembrie, Sides a cautat in acea zona si a descoperit un vehicul. Era un Pontiac Grand Am ruginit, care ii apartinuse lui Foster, scufundat in rau.

Page si o echipa de anchetatori au sosit la fata locului si au spus ca vehiculul se potriveste cu cel al lui Foster.

In masina au fost gasite si ramasite umane. Investigatorii vor face teste ADN si vor compara fisele stomatologice. Familiile lui Foster si Bechtel au fost anuntate despre descoperire.

„Nu am cuvinte. Sunt atat de bucuros ca le-am putut gasi. Sunt atat de trist ca au ajuns acolo. Nu pot sa cred - au trecut peste 20 de ani de cand au stat acolo asteptand ca cineva sa-i gaseasca”, a spus Sides.

„E meritul lui Jeremy ca a gasit masina. Tot ce am facut a fost sa-l indrept in directia corecta, iar el a intrat in apa si i-a gasit”, a spus Page pentru NBC News.

El a adaugat ca se pare ca adolescentii au ajuns in apa din cauza unui accident, dar ancheta este in desfasurare.

Scafandrii cautasera masina in rau, dar „pur si simplu nu au ajuns aproape de masina”, a spus mai spus seriful.

Sursa: