Autoritatile din Makassar, Indonezia au arestat zeci de cupluri necasatorite de Ziua Indragostitilor, dupa ce au incalcat regulile referitoare la etica si cultura lor.

Publicat:15.02.2020, 12:03

In seara de Valentine’s Day autoritatile au efectuat mai multe controale in hoteluri, unde au gasit mai multe cupluri care intretineau relatii sexuale, ceea ce contravine legilor din acea zona, scrie Daily Mail.

Astfel, zeci de cupluri necasatorite au fost arestate, printre care si un barbat de nationalitate germana.

„Am prins un barbat de nationalitate germana cu partenera ei intr-un hotel si nu erau sot si sotie, de aceea i-am arestat. Aceasta boala sociala trebuie sa fie prevenita. Trebuie sa le reamintim oamenilor sa ne respecte cultura si regulile”, a precizat un oficial.

Mai mult decat atat, in orasul Makassar s-a interzis si vanzarea de prezervative si s-au aplicat reguli drastice in vederea varstei persoanelor care vor sa le cumpere.

„Prezervativele sunt pentru adultii casatoriti. Ele nu ar trebui vandute cum se vinde ciocolata pentru copii. Sarbatorile precum Valetine’ s Day sunt ocazii pentru aceste persoane sa se poarte nepotrivit”, a mai adaugat oficialul.

Dupa mai multe prelegeri despre regulile orasului, cuplurile au fost eliberate.

In mai multe zone din Indonezia, sarbatorile care celebreaza iubirea au fost interzise pentru a preveni nerespectarea regulilor si a culturii.

Sursa: