Unite se evidentiaza, al doilea an consecutiv, cu cel mai mare tempo de crestere pe piata serviciilor de telefonie mobila. Este unicul operator care a inregistrat cresteri insemnate pe toate directiile.

Publicat:07.03.2018, 09:15

Baza de abonati Unite s-a majorat cu 7 %, volumul traficului de voce în retea cu 5,5%, iar volumul vânzarilor realizate a crescut si mai spectaculos, cu 9,6 %. 

În contextul unui trend în descrestere al traficului de voce si a veniturilor pe aceasta piata, cresterea continua înregistrata de Unite este o mentionare a competitivitatii operatorului.

Datorita unei pozitii agresive cu accent pe avantajele net superioare ale serviciilor oferite, Unite a reusit sa îsi consolideze pozitia de un operator cu acoperire nationala a retelei 3G (96 %) si de extindere a retelei 4G+ si sa câstige tot mai multi utilizatori si la serviciile de telefonie mobila. 

Comunicarea permanenta, informarea, conexiunea cu oricine, orice si oricând, sunt lucruri indispensabile în activitatea de zi cu zi a utilizatorului contemporan. Îmbunatatirea permanenta a experientei abonatilor în utilizarea serviciilor devine garantul reusitelor obtinute de acestia în activitatea lor. Fiind orientat spre împlinirea acestor necesitati devenite fundamentale astazi, Unite se bucura de cea mai mare crestere atât a bazei de abonati cât si a vânzarilor pe piata serviciilor de telefonie mobila. 

Performantele obtinute sunt rezultatul consecventei cu care Unite dezvolta servicii si lanseaza oferte atractive. Abonamentele Unite pun la dispozitie abonatilor, apeluri nelimitate în reteaua Unite si Moldtelecom, pâna la 1600 minute nationale, cel mai mult trafic Internet mobil inclus, bonus pâna la 100 GB precum si modem 4G cadou, oferit la conectare. Mai mult decât atât, la conectare abonament, Unite ofera si smartphone-uri performante la cel mai bun pret în rate. 

Cei care îsi doresc comunicare fara contract si abonament, au Cartela Prepay de la Unite care le pune la dispozitie trafic gratuit si nelimitat pentru navigare pe retele sociale: Facebook, Odnoklassniki si Messenger. 

În plus, Unite ofera si cele mai avantajoase optiuni suplimentare pentru Internet mobil care încep de la doar 20 lei pentru 1GB.

Abonatii Unite sunt utilizatori avansati care aleg aceasta retea pentru toate posibilitatile si avantajele de care pot beneficia. 

Un alt factor important al succesului Unite sunt serviciile convergente care ofera posibilitatea abonatilor la serviciile Moldtelecom sa beneficieze de serviciile de telefonie mobila cu reduceri substantiale sau aproape gratuit.

Daca îti place sa comunici mult, sa navighezi activ si nelimitat pe Internet, alege sa fii numarul 1 cu operatorul numarul 1 de Internet mobil – Unite. Parte a familiei Moldtelecom. 


Conecteaza-te online direct pe unite.md.

*Acest articol este un produs comercial