11 deputati moldoveni au primit interdictie de a calatori in Rusia ca raspuns la persecutarea de catre Chisinau a presei de limba rusa, anunta Ministrul Rus de externe.

Publicat:21.11.2023, 17:06

Igor ZAHAROV, PURTATORUL DE CUVANT AL MINISTERULUI DE EXTERNE: "Indiferent de deciziile sau raspunsurile Moscovei, ne angajam sa continuam sa protejam spatiul nostru informational.”

MAIA SANDU, IN VIZITA LA KIEV

Maia Sandu, se afla intr-o vizita nenuntata la Kiev, unde a marcat alaturi de presedintele Volodimir Zelenski si sotia sa Ziua Demnitatii Nationale si unde urmeaza sa se intalneasca cu seful Consiliului European.

MAI MULTI PREOTI VOR  LA PATRIARHIA ROMANA

Nu doar preotii de la Botanica au solicitat Mitropolitului Vladimir sa treaca la Patriarhia Romana si nu a fost doar singura scrisoare de acest fel a declarat aseara preotul Pavel Borsevschi in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Pavel BORSEVSCHI, PAROHUL BISERICII “SFANTUL DUMITRU” DIN CAPITALA: “Biserica in Moldova trebuie sa fie una, dar pentru asta sa nu mergem in cadrul Mitropoliei Basarabiei, ceea ce nu e posibil, dar in corpore in cadrul Patriarhiei Romane.”