Razboiul din Ucraina se va termina pana la sfarsitul anului, iar Rusia pregateste deja o lovitura de stat pentru inlaturarea lui Vladimir Putin de la putere. Predictia a fost facuta de seful serviciilor secrete ucrainene, care a mai spus ca liderul de la Kremlin ar fi grav bolnav de cancer.

Publicat:14.05.2022, 21:47

80 DE ZILE DE RAZBOI

In cea de-a 80-a zi de razboi, ucrainenii duc lupte si negocieri grele cu fortele ruse, aparand cu inversunare orasul Harkov si Insula Serpilor. In acelasi timp, rusii isi abandoneaza miile de soladi morti pe teritoriul Ucrainei.


 

COPIL DE 2 ANI, STRIVIT DE RAMUL UNUI COPAC 

Un copil de 2 ani a murit astazi, dupa ce ramul unui copac s-a prabusit peste caruciorul in care se afla. Tragedia s-a produs intr-un parc din capitala, iar autoritatile responsabile isi paseaza vina.


 

ANSP MONITORIZEAZA COPIII 

Starea copilului de 5 ani spitalizat in stare grava saptamana trecuta cu suspectie de hepatita acuta de origine necunoscuta s-a imbunatatit. Totodata, colegii de gradinita ai micului pacient sunt atent monitorizati si deocamdata nu exista niciun copil care sa prezinte simptome ale bolii.