11 deputati moldoveni au primit interdictie de a calatori in Rusia ca raspuns la  persecutarea de catre Chisinau, a presei de limba rusa, anunta Ministrul Rus de externe.

Publicat:21.11.2023, 21:11

Igor ZAHAROV, PURTATORUL DE CUVANT AL MINISTERULUI DE EXTERNE: "Indiferent de deciziile sau raspunsurile Moscovei, ne angajam sa continuam sa protejam spatiul nostru informational.”

PROMISIUNE DE LA CHARLES MICHEL

Aflata intr-o vizita neanuntat la Kiev,  Maia Sandu a cerut liderilor UE sa sustina inceperea negocierilor de aderare a Ucrainei si Moldovei la UE, iar presedintele Consiliul European aflati si el in capitala tarii vecine a promis ca va incerca sa-i convinga.

Charles MICHEL, PRESEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN: ”Vreau sa intelegeti ca voi face tot posibilul pentru ca sa-mi conving cei 27 de colegi ca avem nevoie de o decizie pozitiva in decembrie.”

MAI MULTI PREOTI VOR LA PATRIARHIA ROMANA

Mai multi preoti ar fi trimis scrisori Mitropolitului Vladimir in care ii cer sa initieze procesul de aderare la Patriarhia Romana, a declarat preotul Pavel Borsevschi in cadrul emisiunii In PROfunzime, in timp ce Mitropolitul Basarabiei nu crede in sinceritatea demersului.

IPS Petru, MITROPOLITUL BASARABIEI: “Am auzit si noi de acea scrisoare si asa mai departe, ca ar vrea sa vina. Dar cine vrea sa vina a facut pasi concreti.”

AREST LA DOMICILIU PENTRU LUARE DE MITA

Medicul de la Balti prins in timp ce lua mita entru a asista o nastere, va sta in urmatoarele 30 de zile in arest la domiciliu. 

Mihail TERTEA, MEDIC-SEF INTERIMAR AL CENTRULUI PERINATOLOGIC BALTI: „- Dar sunteti vinovat?
- Nu sunt vinovat, desigur.”