Cu siguranta, unii artisti se pot lauda cu mai multa popularitate, datorita faptului ca sunt preferatii persoanelor publice. Pasionati de muzica sunt si politicienii, iar faptul ca au o trupa preferata sau un cantaret pe care il asculta mai des, nu este un secret nici cand vine vorba despre Vladimir Putin.

Publicat:18.02.2021, 15:58

Leningrad (Ленинград)

In hit-parada neoficiala a evenimentelor corporative pentru oficialii guvernamentali, exista in mod obligatoriu un cantec: Moscova, pentru care suna clopotele tale (Москва, по ком звонят твои колокола) a lui Serghei Shnurov. Creatiile trupei „Leningrad” sunt in general pe placul multor politicieni, la care s-a alaturat recent si Shnurov.

Natalia Gordienko - extrem de apropiata de Filip Kirkorov la un eveniment monden de la Moscova „TOP 100 cei mai stilati”. Ce au purtat vedetele si cum au aparut din masina luxoasa a REGELUI POP - VIDEO

Chaif si Deep Purple

De-a lungul celor 35 de ani de existenta, trupa rock din Ekaterinburg, Chaif, ​​a castigat multi fani, inclusiv si pe Dmitri Anatolievici Medvedev. Potrivit TASS, fostul presedinte iubeste si grupurile „Splin” si „BI-2”, precum si „Deep Purple” - membrii trupei muzicale britanice chiar i-au facut o vizitat fostului presedinte al Rusiei. 

Chizh & Co (Чиж & Co)

O trupa rock rusa formata la inceputul anilor 1990 de Serghei Chigrakov este populara pentru multi politicieni, inclusiv pentru Mihail Kasyanov.

Potrivit uznayvse.ru, piesa preferata a fostului prim-ministru al Federatiei Ruse este Perekrestok din primul album de studio al grupului.

Sektor Gaza (Сектор Газа)

Istoria trupei „Sektor Gaza” s-a incheiat in 2000, odata cu moartea liderului ei, Yuri Klinskikh (mai bine cunoscut sub numele de Yuri Khoy). Dar formatia de punk este iubita si amintita pana in prezent. Unul dintre cei mai mari fani ai tupei este Vladimir Zhirinovsky. Dupa cum relateaza Lenta, la un moment dat, politicianul i-a prezentat lui Yura Khoy un certificat in calitate de asistent de deputat al Dumei de Stat. Datorita acestuia, muzicianul putea sa foloseasca transportul public gratuit si intra liber in incinta oricarei agentii guvernamentale.

Motivul pentru care Angelina Jolie este insotita mereu de copiii ei la cumparaturi

Aquarium

Cantecele „Acvariului”, una dintre cele mai vechi formatii rock din Rusia, incanta multi politicieni. Printre fanii lui Boris Grebenshchikov se numara Alexei Navalny, Dmitry Medvedev si multi altii. Este interesant faptul ca, in anii 80, solistul „Acvariului” a fost expulzat din Komsomol, iar concertele trupei erau strict interzise: „judecatorilor” nu le placea modul salbatic de „spectacol”. A durat 7 ani pana cand muzicienilor li s-a permis sa se intoarca cu forte noi si sa-si declare revenire.

Lyube (Любэ)

In ultimii 15 ani, Nikolai Rastorguev a fost nu numai muzician, ci si politician. De cand solistul „Lyube” a devenit deputat in Duma de Stat, popularitatea sa in randul politicienilor rusi a crescut. 

Potrivit RBC, „Lyube” este formatia favorita a lui Vladimir Vladimirovici Putin.

Cum arata „Palatul lui Putin”. Proprietatea de pe Malul Marii Negre de 39 de ori mai mare decat Monaco

Totusi, intrebarea despre trupa preferata a lui Putin ramane deschisa. Politologul Gleb Pavlovsky, intr-un interviu din februarie 2021, a afirmat ca dragostea presupusa a lui Putin pentru „Lyube” este un mit, iar cantaretul preferat al presedintelui este Vladimir Vysotsky.

A fi printre favoritii oamenilor influenti reprezinta un succes aparte si multe beneficii: publicitate suplimentara, solicitari multe, ajutor in vremurile dificile. Si, desigur, remunerarile solide - si cine ar refuza asta?