Adesea suntem tentati de bani si de putere pentru ca ne pare ca anume aceste doua lucruri ne lipsesc pentru a fi cu adevarat fericiti si pentru a ne realiza visurile marete, pe care le avem. Daca acest fapt e sau nu adevarat ramane la judecata fiecaruia, noi ne-am gandit sa te inspiram prin exemplul celor care au ales sa actioneze si au ajuns, in cele din urma, sa fie cei mai bogati oameni din lume.

Publicat:12.04.2020, 12:00

S-ar parea specializarea intr-un anumit domeniu e ceea ce ne-ar putea oferi sanse mai mari de imbogatire. Care insa ar fi cele mai de perspectiva facultati pentru care merita sa investim timp si efort? Cu un raspuns au venit realizatorii unui studiu publicat de Approved Index, care au analizat ce specializari au cei mai bogati 100 de oameni ai planetei.

Citeste si : Afacerile bizare sunt infloritoare. Cu cat si-au marit averile cei mai bogati oameni din lume

Concluziile lor sunt neasteptate pentru oricine crede ca studiile superioare in domenii precum matematica sau dreptul iti asigura un viitor stralucit. S-a dovedit ca majoritatea miliardarilor lumii nu au studii superioare. Printre oamenii cu cele mai mari averi, dar fara facultati finalizate se numara: fondatorul Microsoft, Bill Gates, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, fondatorul companiei Dell, Michael Dell, sau proprietarul imperiului de afaceri Virgin, Richard Branson. Astfel, deducem ca talentul, autoinstruirea, perseverenta si vointa de a realiza un scop, conteaza mult mai mult decat o diploma.

Totusi, ca sa nu te tinem mult in suspans, iata in ce domenii au primit diplome de absolvire a studiilor universitare cei mai bogati 100 de oameni ai planetei.

Nu au studii superioare (32)

Inginerie (22)

Afaceri (12)

Arte (9)

Economie (8)

Finante (3)

Stiinte (2)

Matematica (2)

Drept (2)

Altele (8)

Citeste si : Cum arata casa lui Giorgio Armani, celebrul designer de moda italian. A avut o copilarie marcata de saracie, iar acum este unul dintre cei mai bogati oameni din lume

Sursa foto: Google.com