Vladimir Bolea, Alexandru Slusari, Maia Sandu si Andrei Nastase au iesit la tribuna instalata in Scuarul Catedralei Mitropolitane au facut promisiuni si i-au indemnat pe oameni sa iasa la vot.

Publicat:18.10.2019, 12:13

Maia SANDU: "Prin alegerea corecta, prin votul Dvs., veti putea face curatenia prin primarii si consilii, scapand de vechiul regim. Regimul lui Plahotniuc s-a mentinut la putere pentru ca a divizat societatea. Credea ca va guverna la nesfarsit, dar s-a inselat.

Noi nu dorim sa impartim societatea, deoarece toti cetatenii sunt egali in drepturi si in fata legii. Guvernul pe care il reprezint ii va trata pe toti egali.

Ne dorim ca Chisinaul sa fie motorul si sa sustina efortul nostru, efortul Guvernului. Niciun Guvern, oricat de curajos, fara de un Chisinau bine administrat nu va avea sorti de izbanda. Soarta schimbarilor pe care le-am realizat depinde de votul pe care il veti da."

Andrei NASTASE: "A fost o campanie cu totul altfel. Alegerile sunt esentiale pentru viitorul nostru, pentru viitorul fiecarei comunicati. Blocul ACUM este mai unit ca niciodata. Am stabilit cu partenerii din Romania si Europa care vor fi directiile de dezvoltare si stim sigur ca ne vom putea baza pe finantari. Ghidurile de bune practici vor fi preluate din Europa si aplicate la noi acasa."

Dupa ce a facut promisiuni, Andrei Nastase i-a indemnat pe oameni sa iasa duminica la vot.