04 aprilie 2014, ora 10:16

Spaghete cu sos Carbonara

Un deliciu din inima Italiei pe care trebuie sa-l incerci si tu

Ingrediente:

  • 370g spaghetti
  • 140g Guanciale sau bacon
  • 4 galbenusuri
  • 100g branza Pecorino
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
Fierbe pastele in apa sarata. Intre timp, taie baconul fasii si pune-l intr-o tigaie, pe foc, fara sa adaugi ulei. Lasa-l putin, cat sa-si schimbe culoarea.

Intre timp, bate ouale si amesteca-le cu branza si cu 2 linguri din apa in care fierb pastele. Condimenteaza cu piper negru proaspat macinat.

Dupa ce pastele s-au fiert (al dente), stoarce-le si pune-le in tigaia cu baconul. Ia tigaia de pe foc si adauga ouale batute si inca o lingura de apa fiarta.

Amesteca un minut, presara inca putina branza Pecorino deasupra si piper negru si serveste.

Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 20 min
Grad de dificultate: usor

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numărul 079400508.