15 aprilie 2014, ora 11:23

Spaghetti alla Caruso

O speialitate italiana de exceptie, s-o incerci pe care neaparat trebuie s-o incerci si tu

Ingrediente:

  • 280g spaghetti Barilla No.5
  • rosii proaspete, dupa gust
  • 1 ardei gras
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei iute
  • ulei de masline extravirgin
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • 1 zucchini
  • faina

Mod de preparare:
Caleste cateii de usturoi taiati in sferturi in putin ulei de masline incins intr-o tigaie. Cand incep sa se rumeneasca, scoate-i si pune la calit, in aceeasi tigaie, cateva rosii tocate si ardeiul gras taiat in bucati.

Da focul mai tare si adauga oregano, ardeiul iute tocat marunt si busuioc tocat. Gateste-le impreuna cateva minute.
Intre timp, feliaza zucchini in rondele, tavaleste-le prin faina si prajeste-le in ulei.

Fierbe pastele al dente in apa cu sare, scurge-le si amesteca-le cu sosul de rosii pregatit si feliile de zucchini. Presara deasupra puntin patrunjel proaspat, tocat.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numărul 079400508.