Un deliciu suta la suta italian
Ingrediente:
- 300g faina 00
- 3 oua
- 450g sos bolognese Barilla
- 45g parmezan
Mod de preparare:
Pune faina pe un tocator de lemn si fa o gaura in mijloc. Sparge acolo ouale si incepe sa incorporezi faina, treptat.
Framanta aluatul pana e gata, apoi lasa-l 20 de minute sa stea.
Intinde aluatul pana devine o fasie subtire, apoi taie-l in forma de tagliatele. Cand termini, intinde pastele pe o tava presarata cu faina sa se usuce.
In timpul asta, incalzeste sosul bolognese intr-o tigaie, la foc mic.
Pune pastele la fiert intr-o oala mare, in apa putin sarata. Cand sunt gata (al dente), scurge-le de apa.
Amesteca-le cu sosul bolognese si presara parmezan deasupra, chiar inainte de servire.
Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 40 min
Grad de dificultate: mediu