Este o reteta pe care o poate face chiar si cea mai grabita persoana. Pregatirea dureaza maximum 10 minute, iar prepararea inca 10. Iar rezultatul este cat se poate de gustos.
O reteta excelenta nu doar pentru iubitorii de paste, ci si pentru cei care tin post. Spor la treaba si la mancat!
Ai nevoie de:
- 340g paste linguine
- 425g rosii uscate
- 1 ceapa medie taiata julienne
- 4 catei de usturoi tocati marunti
- 1/4 lingurita fulgi de ardei iute
- 2 lingurite frunze de oregano uscate
- 1 litru de stock de legume
- 2 linguri ulei de masline extra virgin
- 10-12 frunze de busuioc
- parmezan
Mod de preparare:
Pune pastele, rosiile, ceapa si usturoiul intr-o oala mare. Toarna stockul de legume, condimenteaza cu fulgi de ardei iute si oregano. Presara uleiul de masline deasupra.
Pune capacul si lasa-le pe foc sa ajunga la temperatura de fierbere. Apoi, da focul la mic si lasa-le 10 minute, amestecand din cand in cand. Dupa aceste 10 minute, ar trebui ca tot lichidul sa scada si sa ramana doar un sos delicios. Condimenteaza pastele cu sare si piper, adauga frunzele de busuioc si amesteca-le foarte bine. Serveste-le cu parmezan deasupra.
Rezultatul?
Sursa: www.apronstringsblog.com