24 martie 2014, ora 07:30

Semintele germinate sunt o sursa excelenta de enzime. Iata cum le poti include in retete

Cum se intretine viata de calitate? Cu enzime, potrivit specialistilor de la “Ce se intampla, Doctore?”. Iar acestea pot fi consumate si in meniurile zilnice.

Germeni de grau, de lucerna, de floarea soarelui sau de ridiche – sunt niste surse incredibile de nutrienti, pe care ii poti consuma fara prea mult efort. Se poate adauga in o multime de retete, iar beneficiile sunt imense.

Primavara este anotimpul perfect pentru a consuma seminte germinate. Adaugai 5 grame de seminte germinate in orice salata. Inseamna o lingurita care insumeaza calitatile condimentelor.

"In realitate, insa, nu pentru calitatile gustative le folositi. Putine persoane sunt constiente ca viata se petrece la nivel enzimativ. Vorbim despre entitati mai mici decat celulele. Ori tocmai in enzime sunt extrem de bogate semintele germinate", spune Andra Dudea, Raw Chef.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numărul 079400508.