Alexandr Stoianoglo acceptă propunerea Maiei Sandu de a participa la dezbateri fără prezentator. Astfel, cei doi își vor da întâlnire duminică, la ora 10:00, la Palatul Republicii.

Ultimul update: 23.10.2024, 15:28 Publicat:23.10.2024, 15:23

„Desigur, accept propunerea dumneavoastră și sunt pregătit pentru o discuție conform condițiilor indicate de dumneavoastră. Acestea sunt, fără îndoială, foarte convenabile”, a scris Stoianoglo pe facebook.

Totodată, acesta a mai venit cu câteva replici în adresa Maiei Sandu.

„Ca un compliment pentru viitor, nu eu am inițiat discuția privind inacceptabilitatea anumitor moderatori. Mă bucur, totuși, că ați găsit o soluție pentru a vă ajusta poziția. Vă mulțumesc pentru acest lucru”, a adăugat el.

După mai multe dispute legate de moderatorul dezbaterilor electorale pentru turul doi al alegerilor prezidențiale, Maia Sandu a venit cu un mesaj și spune că îl invită pe Alexandr Stoianoglo la discuții, însă fără prezentator. 

Citeste si : Maia Sandu, către Alexandr Stoianoglo: „Să scoatem moderatorul din discuție. Dumneavoastră sunteți contracandidatul, anume dumneavoastră trebuie să le vorbiți oamenilor”-  VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.