Andrei Nastase candideaza la prezidentialele din toamna. Anuntul a fost facut chiar de el, astazi, la o conferinta de presa organizata de Platforma DA. Cei din PAS ne-au spus ca nu stiau despre aceasta decizie, iar membrii Miscarii Politice Unirea sustin ca s-au intalnit pana acum de trei ori cu liderii PAS si PPDA ca sa gaseasca un candidat comun de dreapta.

Publicat:01.03.2020, 18:51

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: "Tara noastra are nevoie de un presedinte care nu minte, de un presedinte dedicat cetatenilor si care va lucra pentru poporul acestei tari."

Intr-un discurs inflacarat, in care a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din toamna, Andrei Nastase le-a transmis cetatenilor ca este important ca Igor Dodon sa nu ajunga pentru a doua oara in fruntea statutului. 

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: "Cel mai mare cosmar pentru Moldova este victoria lui Dodon la alegerile din aceasta toamna."

Deputatii PAS ne-au spus ca nu stiau despre decizia lui Nastase.

Radu MARIAN, DEPUTAT PAS: "Am aflat si noi din presa. Noi am luat act de decizia partenerului de a renunta la orice proces de identificare a unui candidat comun, insa noi reiteram sustinerea unui candidat comun cu sanse reale de a-l invinge pe Dodon."

Anuntul lui Nastase a aoft surpriza si pentru Valeriu Munteanu, care sustine ca in ultima perioada ar fi avut loc trei intalniri, la care au participat liderii Miscarii Politice Unirea, Maia Sandu si Andrei Nastase, pentru a identifica un candidat comun pentru scrutin.

Valeriu MUNTEANU, PRESEDINTELE USB: "Noi inca nu am gasit solutia, vedem ca PPDA are o solutie separata."

La alegerile prezidentiale din 2016, Andrei Nastase s-a retras din cursa in favoarea Maiei Sandu. Lidera PAS a pierdut atunci in turul doi, in fata lui Igor Dodon.