Andrei Nastase se va lansa in cursa electorala pe 21 septembrie la Teatrul Verde. Despre aceasta decizie, Nastase a anuntat in cadrul emisiunii InPROfunzime cu Lorena Bogza.

Publicat:12.09.2019, 21:29

Andrei NASTASE, MINISTRU DE INTERNE: "Pe data de 21 voi avea lansarea candidaturii la Teatrul Verde. O sa invit toti simpatizantii sa-mi fie alaturi."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE INPROFUNZIME: "Unii considera ca ati fugit de responsabilitati?"

Andrei NASTASE, MINISTRU DE INTERNE: "Credeti ca la primarie sunt mai putine responsabilitati? Ce miros este. Nu sunt omul care fuge de responsabilitati, mi-am asumat poate cel mai dificil minister."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE INPROFUNZIME: "Cine va asigura interimatul?"

Andrei NASTASE, MINISTRU DE INTERNE: "Probabil un secretar de stat."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE INPROFUNZIME: "Socialistii isi doresc functia de Ministru al Afacerilor Interne?"

Andrei NASTASE, MINISTRU DE INTERNE: "Cine nu si-ar dori. Probabil ei si-l doresc pentru ei, noi am insistat ca MAI sa ramana la ACUM. Noi am spus ca acest minister trebuie sa fie in slujba oamenilor, iar procesele pe care le-am initiat vreau sa fie ireversibile."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE INPROFUNZIME: "De ce credeti ca puteti sa-l bateti pe candidatul socialist? Ce procentaj credeti ca o sa acumulati?"

Andrei NASTASE, MINISTRU DE INTERNE: "Pentru ca am demonstrat acest lucru. Conteaza ce au decis oamenii. Suntem obligati sa obtinem un scor si mai bun. Eu ma bazez pe increderea pe care am obtinut-o de la oameni. Eu am ales sa pun umar la demantilarea fostului regim."