Secretarul general al Presedintieia degrevat din functie ca sa se alature in campania electorala Partidului Actiune si Solidaritate. Andrei Spinu a refuzat insa sa ne spuna daca numele sau va fi inclus in listele formatiunii ca sa obtina un loc in Parlament. 

Publicat:04.05.2021, 14:31

Andrei SPINU, SECRETAR GENERAL AL PRESEDINTIEI: "Cred cu tarie ca alegerile parlamentare anticipate sunt sansa tarii noastre. Aceste alegeri pot fi castigate. Pot fi castigate daca ne vom mobiliza si vom face o campanie electorala buna. Fiecare efort conteaza. Incepand de azi, am degrevat (concediu neplatit) din functia de Secretar General al Aparatului Presedintelui.

In perioada urmatoare, alaturi de colegii de la PAS, vom organiza o campanie electorala care sa aduca cat mai multi oameni onesti in Parlament. Cetatenii Republicii Moldova merita o tara guvernata bine, pentru oameni. Vom munci pentru a castiga increderea cetatenilor. Va asteptam alaturi."

Functia de secretar general la Presedintie va fi asigurata deocamdata de vicesecretarul general, Rozalina Albu. Andrei Spinu a precizat ca deocamdata alti colegi de-ai sai din institutia prezidentiala nu degreveaza din functiile pe care le au. Inainte sa ajunga in aceasta functie, Andrei Spinu a fost secretar general al PAS.