Au adus sezlonguri in fata presedintiei si au intins pe ele poza lui Igor Dodon. In felul acesta tinerii de la PAS au protestat, spunand ca in timp ce seful statului se bucura de vacante luxoase, oamenii din tara se scufunda in saracie si se chinuie cu pensii mizere. In replica, Presedintia spune ca e prea devreme pentru mesaje populiste intrucat campania eletorala inca nu a inceput.

Publicat:16.09.2020, 20:50

Cu pancarte in maini, doua sezlonguri si cate o fotografie cu Igor Dodon pe ele, tinerii de la PAS au organizat astazi la Presedintie un flash-mob. Nu au lipsit cocktailurile pentru presedinte, iar in acest fel manifestantii au vrut sa ilustreze vacantele pe care Igor Dodon le-ar fi avut in ultimii patru ani de cand e in functie.

Adrian BALUTEL, PRESEDINTELE TINERETULUI PAS: „Vacante scumpe pe care le puteti vedea aici. Vacantele pe care le-a primit mereu cadou fara sa le declare. Vacantele pe care le-a petrecut alaturi de personaje obscure din Federatia Rusa si din mediul de afaceri. Personaje si vacante si cheltuieli care au impovarat bugetul pentru confortul si luxul lor.”

Toate in timp ce pensiile au fost marite cu 1%, iar pensionarii se chinuie in saracie, sustin manifestantii.

Dan PERCIUN, DEPUTAT PAS: „Avem un presedinte olecuta medic, olecuta agricultor, dar dincolo de asta este un mare iubitor al vietii de lux si un mare turist si calator.”

Ca sa fie auziti de presedinte, tinerii PAS au pus muzica in boxe.

Responsabilii de la Presedintie, i-au indemnat pe cei de la PAS...

„Sa astepte inceperea campaniei electorale, sa nu se grabeasca cu mesaje populiste de pe ACUM.”

La conferinta organizata la resedinta sa de la Condrita, Igor Dodon a fost intrebat despre vacantele de lux de reporterii de la Ziarul de Garda care anterior au scris depre acest subiect, dar a dat un raspuns ironic.