Avocatul lui Igor Dodon, Maxim Lebedinschi, a declarat ca decizia instantei va fi anunta la ora 15:00, in privinta dosarului fostului presedinte. Asta, dupa ce Igor Dodon a fost adus astazi de mascatii CNA la Judecatoria Ciocana pentru a fi examinat demersul privind aplicarea masurii preventive sub forma de arest pentru 30 zile.

Ultimul update: 26.05.2022, 14:07 Publicat:26.05.2022, 14:00

„Instanta a stabilit ca la ora 15:00 se va pronunta decizia. Pana atunci suntem in asteptare. Au fost dezbatute toate momentele si asteptam”, a declarat Lebedinschi.

Igor Dodon a fost retinut la data de 24 mai, dupa aproape 11 ore de perchezitii la domiciliul sau. El a fost scos din locuinta fiind inconjurat de procurorii anticoruptie, ofiterii CNA si SIS.

Potrivit procurorilor, Dodon este acuzat de imbogatire ilicita, corupere pasiva, finantare ilegala a partidului si tradare de patrie, infractuni comise in ultimii 6 ani. Pe langa Dodon a mai fost retinut si cumnatul acestuia, care potrivit procurorilor, chiar in momentul descinderilor a fost surprins inghitand o recipisa, care-l incrimina pe fostul presedinte.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.