Conducerea raionului Sangerei, dar si un deputat din Platforma "Pentru Moldova", au semnat o declaratie prin care condamna actiunile partidului PACE, condus de Gheorghe Cavcliuc, asupra colegului lor, Tudor Tutunaru. Acestia spera ca faptasii sa fie trasi la raspundere.

Publicat:08.04.2021, 11:07

"Conducerea raionului Singerei, in persoana presedintelui raionului dl Grigore Corcodel, vicepresedintilor dl Iulian Erimei, dl Ion Birsanu, deputatul in Parlamentul Republicii Moldova, dl Gheorghe Brasovschi, consilieri raionali, lideri ai partidelor politice din raion si alesi locali, condamna printr-o declaratie actiunile josnice intreprinse de reprezentantii Partidului PACE, in adresa vicepresedintelui raionului, dl Tudor Tutunaru.

Asemenea acte instiga violenta si atac neintemeiat la persoana, fapt total inadmisibil intr-un stat democratic. Exprimam toata sustinerea noastra, vicepresedintelui raionului Singerei, dl Tudor Tutunaru, dorindu-i multa sanatate si recuperare grabnica. Ne punem toate sperantele ca faptasii acestui act de violenta vor fi trasi la raspundere conform legislatiei Republicii Moldova.", se arata in declaratie.

Marti, membrii Partidului PACE, al carui presedinte este Gheorghe Cavcaliuc, l-au stropit cu verde de briliant pe Tudor Tutunaru, vicepresedinte al raionului Sangerei, membru al Platformei DA. Acestia spun ca au recurs la acest gest in semn de protest, din cauza ca acesta s-ar fi vaccinat impotriva Covid-19 cu una dintre dozele destinate medicilor. Oamenii legii spun ca pe acest caz au pornit un proces penal.

Citeste si :  Momentul in care membrii partidului pe care il conduce Gheorghe Cavcaliuc il stropesc cu verde de briliant pe vicepresedintele raionului Sangerei: "Magar si idiot. A indraznit sa se vaccineze cu vaccin Pfizer". Reactia PPDA  - VIDEO
Citeste si :  Vicepresedintele raionului Sangerei este la spital dupa ce a fost stropit cu verde de briliant. Tudor Tutunaru s-a ales cu arsuri la ambii ochi - VIDEO