Constantin Butucel este candidatul Partidului Acasa Construim Europa pentru functia de primar al capitalei. Formatiunea a facut anuntul scurt, printr-un comunicat de presa.

Publicat:04.09.2023, 10:59

 Prim-vicepresedintele PACE, Denis Rosca, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca Constantin Butucel a revenit recent din Olanda. Acolo unde a reusit sa dezvolte niste proiecte ambitioase in domeniul constructiilor. Este castigatorul unui concurs prestigios in domeniul managementului. 

„Revin acasa pentru a implementa ceea ce am vazut in Europa. Vreau sa dezvolt acest oras pentru ca merita, pentru ca noi cetatenii meritam. Olanda este una dintre cele mai bogate tari din Europa si lume, cu cetateni bogati si fericiti, imi doresc acest lucru si pentru cetatenii nostri”, a declarat Constantin Butucel.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.