De la intai august deputatii intra in vacanta. Unii spun ca vor merge la mare, cu familia, in timp ce altii sustin ca se mai gandesc ce destinatie sa aleaga. Sunt si din cei care nu si-au facut bagajele, pentru ca se apropie localele, iar pregatirile sunt in toi.

Publicat:28.07.2019, 15:46

Bogdan TIRDEA, DEPUTAT PSRM: „Planuri au oligarhii, boierii si jurnalistii. Noi, furnicile, trebuie sa lucram de azi pe maine, pe o hrinca de paine ca sa adunam de o vacanta la Zatoca, Doamne, ajuta.”

Multi dintre parlamentari spun ca vor ramane acasa in luna august, deoarece ar urma sa fie convocate sedinte neordinare ale Parlamentului.

Zinaida GRECEANII, PRESEDINTELE PARLAMENTULUI: „Incepand cu 12 august e recomandabil ca toti deputatii sa fie pe loc. 13,14,15 vor fi niste sedinte neordinare convocate ale Parlamentului.”

Grigore NOVAC, DEPUTAT PSRM: „Nici sa plecam, nici sa stam. Ultimii doi ani nu am fost deloc in vacanta si chiar as vrea sa plec.” 

Pe langa asta, se apropie localele, asa ca...

Sergiu LITVINENCO, DEPUTAT PAS: „Nu am in plan sa merg in vacanta.”

Igor GROSU, DEPUTAT PAS: „In sate, pai ne pregatim de locale.”

Marina TAUBER, DEPUTAT PARTIDUL SOR: „Nu vor fi libere pentru ca sunt mai multe responsabilitati de partid si activitati in teritoriu.”

Sunt si din cei care intentioneaza sa plece, dar nu stiu inca unde.

Adrian LEBEDINSCHI, DEPUTAT PSRM: „Eu nu stiu, trebuie sa intreb sotia ce planuri are ea.”

Pavel FILIP, DEPUTAT PDM: „Probabil voi pleca pentru cateva zile, dar inca nu stiu unde.”

Cei mai hotarati sunt…

Vladimir BOLEA, DEPUTAT PAS: „De pe data de 14 pana pe 24, in Bulgaria, am cumparat din primavara cu sotia. Am platit 9 mii de lei.”

Iurie RENITA, DEPUTAT PPDA: „Vine fiica Augustina si nepotelul de la Paris. Cea mai buna vacanta e acasa. Eventual vom pleca in Romania, in bijuteriile manastirilor.”

Sergiu SIRBU, DEPUTAT PDM: „Poate pe malul Marii Negre, vedem, poate Odessa. Sper sa ajunga concedialele de la Parlament. - La cat se ridica? - Ele s-au micsorat dramatic.”

Pe 1 august se incheie sesiunea de primavara-vara a Parlamentului. Deputatii ar urma sa revina la munca, la toamna.