Inaugurarea unui veceu dintr-o scoala din tara... motiv de lauda pentru socialisti. Presedintele raionului Rascani, Vasile Secrieru, si deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco, au taiat panglica rosie dupa ce au construit un bloc sanitar intr-o scoala din raionul Rascani. Cei doi au fost intampinati de profesori si elevi cu paine si sare.

Publicat:17.09.2020, 12:36

Vasile Secrieru a precizat ca datorita socialistului Valdimir Mizdrenco a fost posibila aceasta constructie: "Astazi am efectuat o vizita de lucru in satul Hiliuti impreuna cu Deputatul in Parlamentul Republicii Moldova, domnul Vladimir Mizdrenco. Consiliul raional Riscani impreuna cu domnul Vladimir Mizdrenco (amendament la Bugetul de Stat) au contribuit la constructia grupului sanitar in Gimnaziul Hiliuti, un lucru necesar si solicitat de mult timp. Conditiile necesare pentru copii si angajati trebuie sa le asiguram".

De asemenea, presedintele raionului a tinut sa mentioneze ca datorita programului presedintelui Igor Dodon si a Guvernului, de dezvoltare si modernizare a drumurilor “Drumuri Bune pentru toti”, in localitate au fost finalizate lucrarile de constructie capitala a drumului.

 

 

 

Sursa foto principala: Curaj TV