Deputatul moldovean in Parlamentul Romaniei, Constantin Codreanu s-a externat din spitala, dupa ce suferit mai multe traumatisme in urma unui accident, acum cateva zile, la Focsani.

Publicat:08.09.2020, 08:53

Intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Codreanu le-a multumit tuturor pentru incurajari si sprijin: “Ai scapat usor, ca prin minune! Te iubeste Dumnezeu!”. Sunt cuvintele pe care le-am auzit cel mai des de la doctori, familie, prieteni, colegi si oameni care au vazut imagini de la locul accidentului. La ce impact a fost, e un mic miracol ca urmarile nu au fost mult mai grave. Astazi, mai sifonat, mai ezitant, mai sprijinit de gard, am fost externat. Chiar daca trebuie sa depun efort in plus, pot sta pe propriile-mi picioare".

Deputatul a mentionat ca in presa au aparut mai multe speculatii legate de accident:"Pentru a combate incercarile condamnabile ale unora care trasau o paralela inexistenta intre accidentul provocat de Ministrul Transporturilor Bode (cu ecouri retroactive spre cazul Gabriel Oprea) si accidentul al caror victime am fost eu si soferul meu, domnul Gheorghe Viorel Adrian. In mod firesc, Bode trebuia demis daca nu a avut suficienta onoare sa isi dea demisia. Pentru a combate foamea disperata de cancan a altora care vorbeau in prostie despre fractura de coloana si scaun cu rotile".

El a spus diagnosticul complet pe care l-a suferit:"Traumatism vertebral lombar amielic. Fracturi procese transverse L2, L3, L4, dreapta. Durerile, cu efect de ramificare pe zona dreapta (zici ca sunt cioburi mici de sticla care te inteapa intermitent) nu au disparut. Va trebui sa port un corset toraco-lombar tip Hessing pentru a le atenua. Complementar: pastile analgezice, antiinflamatorii, pentru stabilizare/intarire a muschilor, tratare neuropatie periferica etc".

Totodata, el a subliniat faptul ca va reveni cat mai curand la modul activ de viata, iar reabilitarea completa va fi posibila spre luna ianuarie:"Va multumesc pentru miile de mesaje! M-au emotionat profund cele in care ati amintit experiente similare. M-au lasat fara cuvinte cele in care a fost vorba de moartea in accidente ale unor persoane dragi.

Multi m-ati intrebat daca nu mi se pare suspect accidentul si daca nu cumva a fost ceva premeditat. Refuz sa ma gandesc la acest scenariu. Voi urmari indeaproape ancheta politiei. Nu de alta, dar am avut in #Romania suficienti indivizi care au scapat basma curata chiar si dupa ce au omorat oameni pe soselele tarii noastre. Unii dintre ei au reintrat fara scrupule in viata publica".

Acum 4 zile, deputatul PMP Constantin Codreanu a suferit o fractura de coloana dupa ce masina in care se afla a fost implicat intr-un accident rutier in Focsani si a fost transferat cu ambulanta la un spital din Bucuresti.

Citeste si :  Constantin Codreanu, moldoveanul deputat in Parlamentul Romaniei, si-a fracturat coloana intr-un accident de masina. Cum s-a intamplat
Citeste si :  Declaratiile deputatului Constantin Codreanu, dupa ce a fost implicat intr-un accident si a ajuns la spital: "Pretuiti fiecare clipa a vietii"