Vlad Plahotniuc trebuie sa fie primul care sa ofere depozitie in dosarul din 7 aprilie, pentru ca implicarea fostului lider PD a fost una plenara. Asta a spus Vlad Filat la editia speciala a emisiunii InPROfunzime.

Publicat:17.07.2019, 11:02

Vlad FILAT, EX-PREMIER AL RM: "Dosarul 7 aprilie este la Procuratura Generala. Eu am dat depozitie. Vlad Plahotniuc trebuie sa fie primul care sa ofere depozitie. Implicarea dansului in evenimentele din 7 aprilie a fost una plenara. Ma refer la cei care au deturnat, de fapt, acel protest."

Lorena BOGZA: "Cat va asumati din partea de vina pe faptul ca pana astazi 7 aprilie este un subiect despre care nu se stie practic nimic."

Vlad FILAT, EX-PREMIER AL RM: "Cred ca trebuia sa fac mai mult. Eu sunt sigur ca Plahotniuc va raspunde. Pentru aceasta, actuala guvernare trebuie sa invete din experienta proasta a guvernarii aliantei pentru integrarea europeana. Cat de diabolic nu ar fi un procuror, daca avem un judecator care este integru, orice faradelege este stopata. Timpul inapoi nu poate fi intors."