Intr-un discurs tinut ieri in cadrul unei vizite cel mai probabil in sudul tarii, presedintele in exercitiu, a declarat ca nu-i va permite Maiei Sandu sa atenteze la relatia cu Rusia si daca va fi nevoie va organiza si proteste. El a dat asigurari ca noul presedine nu va face mare treaba fara suportul Guvernului si a Parlamentului.

Publicat:22.11.2020, 20:11

”Noi avem suficiente pargii ca sa nu-i permitem. Prin Parlament, Guvern si daca va fi nevoie vom iesi si in strada cu totii, dar vom lupta pentru ce este al nostru. Va promit ca voi apara toate acestea. Eu nu voi ceda si sunt sigur ca nici voi nu veti ceda. Eu voi face totul daca voi avea sustinerea voastra. Voi avea sustnere?  

-Da!  

-Sunt sigur ca o sa fie bine pentru ca Dumnezeu este cu noi si suntem corecti in ceea ce facem.”

Din imaginile aparute pe internet se vede ca Igor Dodon se afla intr-un local in fata mai multor oameni, care stau unul langa altul fara sa poarte masti, iar pe mese pot fi vazute tot felul de bucate. Din comentarii reiese ca este vorba despre o vizita la Cidar-Lunga.  

”Eu stiu ca nu va este usor pe suflet. As spune acum un cuvant care incepe cu litera “h”. Nu va este bine, sa fim sinceri. Stiu ca multi au plans. Chiar si acum am vazut lacrimi la unii. Nici mie nu imi este usor. Ne linistim. Bem cate 50 de grame, strangem pumnii si mergem mai departe.”