Doina Gherman va fi noul vicepresedinte al Parlamentului. Asta, dupa ce Mihail Popsoi a fost numit in functia de ministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene. Anuntul a fost facut de presedintele Legislativului, Igor Grosu.

Publicat:24.01.2024, 10:58

„Avem in fata un drum dificil si complex, de aceea avem nevoie ca lucrurile incepute bine sa continue. Ne bucuram ca Mihai Popsoi, colegul nostru, vicepresedinte al Parlamentului, seful fractiunii PAS si persoana care s-a ingrijit de promovarea diplomatiei parlamentare pe plan extern isi va asuma provocarile care ne stau in fata din pozitia de ministru de externe.

Doamna Doina Gherman, a carei responsabilitate in a promova implicarea femeilor in viata politica si eforturi de a promova interesele Republicii Moldova pe plan international sunt bine cunoscute, va fi numita sefa fractiunii PAS si vicepresedinta a Parlamentului. La prima sedinta din aceasta sesiune care va avea loc pe data de 1 februarie voi anunta si restructurarile din comisiile parlamentare”, a scris Grosu pe facebook. 

Vicepresedintele Parlamentului, Mihai Popusoi, va prelua portofoliu de externe, dupa demisia lui Nicu Popescu.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.