Insotit de colegi si de sustinatori, Dorin Chirtoaca s-a lansat astazi in campania electorala. Candidatul blocului electoral “Unirea” a organizat evenimentul pe malul Prutului, unde a inscent o actiune simbolica de demontare a frontierei de pe Prut. 

Publicat:10.10.2020, 13:12

Dorin CHIRTOACA, CANDIDATUL BLOCULUI ELECTORAL “UNIREA”: “Noi nu am venit cu promisiuni electorale, noi am venit cu adevarul noi am venit cu realitatea de peste Prut. Din pacate pe partea aceasta a Prutului ne pot intalni doar politia de frontiera si necuvantatoarele, in cazul de fata vacile care au voie sa stea aici, noua insa nu ni se permite si suntem blocati la aceasta poarta.”

Insotit de sustinatori si colegi, care au venit cu pancarde si tricolore, Dorin Chirtoaca a mers sa se lanseze in satul Cotu Morii, pe malul Prutului, langa pichetul de graniceri. Acesta a spus ca a ales acest loc pentru a organiza o actiune simbolica de demontare a frontierei de pe Prut.  

In discursul sau, Chirtoaca s-a referit la experienta Romaniei care a beneficiat de sprijin din partea Uninunii Europene pentru relansarea economica si pentru dezvoltarea satelor si oraselor. Cetatenii din Moldova insa, se aleg doar cu minciuni si promisiuni desarte din partea politicienilor care sunt acum la putere.

Dorin CHIRTOACA, CANDIDATUL BLOCULUI ELECTORAL “UNIREA”: “Fiecare cetatean al Romaniei, daca incepe o investitie, 70 la suta din investitia initiala, acesti bani in primeste de la Uniunea Europeana. Noi nu avem acces la nimic din toate acestea.”

Dorin Chirtoaca este candidatul cu numarul opt in buletinul de vot pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie.