Dupa ce astazi, Igor Dodon a anuntat ca el impreuna cu Ion Chicu si Zinaida Greceanii vor participa la ceremonia de inaugurare a noului presedinte, deputatul PAS Dumitru Alaiba ii spune lui Dodon sa stea acasa pentru ca ei se vor descurca si singuri.

Publicat:14.12.2020, 20:22

Dumitru ALAIBA, DEPUTAT PAS: "Dodon vine la inaugurarea Maiei Sandu?Dar ce sa caute, ma rog?

Nimeni nu va avea mare placere din aceasta prezenta. Nici el, nici noi. Domnul Dodon, hai stai acasa. Hai ca noi singuri cumva ne ispravim.

Daca ma intrebati pe mine, Dodon nu are ce cauta la inaugurare. Pentru ca liniile groase pe care le-am tras in campanie dintre bine si rau, adevar si minciuna, decenta si trufie, trebuiesc mentinute. Nu a fost doar discurs de campanie. Cel putin pentru mine."

La ceremonia de inaugurare a presedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa Igor Dodon, Ion Chicu si Zinaida Greceanii. Declaratiile au fost facute dupa sedinta de varf a tarii. 

Igor DODON, PRESEDINTELE IN EXERCITIU AL RM: "Protocolul de stat ne-a cerut sa planificam ceremonia de inaugurarea a noului presedinte. Se planifica pentru 24 de decembrie. Vor participa actualul presedinte, prim-ministrrul RM si speakerul Parlamentului".

La 15 noiembrie, Maia Sandu a castigat cel de-al doilea tur al alegerilor cu 57,75% din voturi, fata de 42,25% obtinute de socialistul Igor Dodon.