Fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, spune ca fosta sotie al lui Filat, Sanda si actualul ei sot, Daniel Diviricean, l-au lasat pe ex-premier fara avere. Declaratiile au fost facute in cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Publicat:24.09.2020, 13:46

Igor POPA, AVOCAT:"Diviricean mi-a spus personal ca va lua bunurile de la Filat pentru a le vinde cu 30 milioane de euro. Eu am spus ca asta nu se va intampla atat timp, cat voi fi avocat in acest dosar. Filat era de acord cu mine. Statea tantos si spunea: "Cum zice Igor asa se va intampla". Pe atunci Filat ii scria lui Sanda sa nu faca presiuni pe el: "Te rog sa nu iai bunurile mele impreuna cu Diviricean".

Dupa care am plecat in Germania. Cand am revenit, el era total schimbat. Sanda fiind psiholog, l-a setat in asa fel, incat sa semneze totul pe numele ei. Au scos o hotarare mai veche cand au divortat ei si in 2017-2018 toate averile au trecut pe numele Sandei.

Pe atunci, Diviricean era consultantul procuraturii generale care facea comunicate de presa pentru Harunjen si precedentul. Pentru ca asa i-a spus Plahotniuc. Consultantul lui Plahotniuc facea comunicate ca procurorii sa fie curati.

Acum el este consultantul ai altor politicieni. El manipuleaza in asa fel cum ii dicteaza serviciile din afara. Acest individ este periculos pentru RM".