Impins de un deputat si injurat de altul. A patit-o socialistul Ion Ceban, in sala de sedinte a legislativului. Inainte de a incepe sedinta, parlamentarul a fost imbrancit de fostul sau coleg de partid Iurie Muntean, care este campion la altercatiile din legislativ. Mark Tkaciuk s-a implicat si a calmat spiritele. Ceva mai tarziu, Ceban a fost injurat de liderul PL, Mihai Ghimpu.

Ultimul update: 22.11.2012, 19:21 Publicat:22.11.2012, 10:30

Chiar inainte de a incepe sedinta in plen, Ion Cebanu a incercat sa treaca pe langa zona opozitiei din parlament. Iurie Muntean i-a blocat trecerea si l-a imbrancit. "Nu s-a intamplat nimic, a fost un schimb de replici", a mentionat deputatul PCRM, Iurie Munteanu.

“Este deja recnoscut pentru asa comportament”, a explicat gestul comunistului, deputatul neafiliat Ion Ceban.

Iurie Munteanu a fost personajul principal si in celelalte altercatii din Parlament.

Putin dupa incident, Ion Cebanu, a mai avut parte de un ghiont, de aceasta data unul verbal. "Du-te tu in ma-ta", a spus vadit enervat Mihai Ghimpu.

Liderul PL l-a injurat pe socialist, pentru ca, in timp ce isi tinea discursul, Cebanu l-a intrerupt, incercand sa-i dea fotografii cu un fost liceu din capitala, lasat de izbeliste.

"Probabil s-a enervat pentru ca stie ca ei sunt de vina", a comentat Ion Ceban.

Ceban a cerut socoteala ministrului Educatiei, dar si celui al Tineretului si Sportului pentru conditiile in care ajung institutiile de invatamant dupa ce sunt inchise.