Igor Dodon vine cu o reactie, dupa ce deputatii Platformei DA au publicat imagini noi de la intrevederea sefului statului cu Vlad Plahotniuc. Presedintele tarii i-a numit pe Iurie Renita si Lilian Carp ca fiind "conservele oligarhice", si a mentionat ca "imaginile sunt din aceeasi partida de sah dinaintea debarcarii regimului oligarhic."

Ultimul update: 05.06.2020, 13:41 Publicat:05.06.2020, 13:19

Igor DODON, PRESEDINTELE RM: „Pentru cei care au cerut un comentariu referitor la noile imagini publicate de conservele oligarhice, raspund: acelea sunt imagini din aceeasi partida de sah dinaintea debarcarii regimului oligarhic. Asa s-a jucat acea partida de sah politic cu un adversar periculos. S-a jucat abil, inteligent si cu sah-mat (checkmate) la final. Perdantii-oligarhi au ramas doar cu fuga si razbunarea. Iar tara si cetatenii au avut de castigat”.

Dupa imaginile cu sacosa neagra, deputatii Platformei DA au publicat azi un nou clip video: Igor Dodon dicteaza, iar Vlad Plahotniuc scrie rapoarte pentru Vladimir Putin despre formarea unei coalitii parlamentare. Deputatii spun ca imaginile sunt de mult la Procuratura, iar la ei au ajuns, din nou, intr-un stick, lasat in casuta postala.

Cei de la Procuratura inca nu au oferit un raspuns la aceste declaratii. Renita spune ca va trimite o solicitare oficiala catre Procuratura ca sa demareze o ancheta.