Intrebat ce parere are despre investigatia lui Navalnii cu privire la palatul lui Putin, Igor Dodon a declarat ca nu crede ca informatia este veridica. Totodata, el l-a laudat pe Putin, spund ca acesta este cel mai puternic si eficient lider al Federatiie Ruse din ultimul secol.

Publicat:22.01.2021, 15:13

Igor DODON, FOSTUL PRESEDINTE AL RM: "Consider ca Vladimir Putin este unul dintre cei mai puternici si eficienti conducatori ai Federatiei Ruse din ultimul secol. Unii puteti sa ma criticati sau nu. Investigatii de felul acesta s-au facut si despre mine si noi stim cat costa aceste investigatii. 

Dar eu consider ca Vladimir Putin, pe care il cunosc personal, a facut foarte multe lucruri pentru Rusia si multumita lui ea a devenit o forta geopolitica mondiala."

Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii "Igor Dodon raspunde".

Opozantul rus, Aleksei Navalnii, a publicat marti, la doua zile dupa arestarea sa la revenirea din Germania la Moscova, o ancheta care – potrivit FBK – demonstreaza coruptia lui Vladimir Putin si a anturajului sau. Potrivit investigatiei, liderul de la Kremlin ar fi proprietarul unui imobil de lux, cu o suprafata de peste 17 mii de metri patrati, evaluat la cel putin un miliard de euro.

Citeste si :  Palatul de 1 miliard de euro al lui Putin, cu patinoar de hochei si cazino propriu. Dezvaluirile dizidentului Alexei Navalnii FOTO