Igor Munteanu condamna declaratiile prim-ministrului Ion Chicu, facute la adresa Romaniei. Deputatul sustine ca mesajul, stilul si contextul in care si-a scris tidula personala, Ion Chicu da dovada ca acesta serveste cursului romanofob si lamentabil al presedintelui Igor Dodon.

Publicat:23.05.2020, 08:34

Igor MUNTEANU, DEPUTAT PPDA: "Daca prostia ar produce durere atunci actualul PM al Guvernului RM ar striga ca din gura de sarpe.

Dezechilibrat, dezaxat, complexat, incapabil sa-si controleze propriile emotii, astfel s-a pozitionat acest ins, care se intituleaza PM intr-o postare hazardata, permitandu-si sa jigneasca statul roman si pe cei mai buni prieteni ai cetatenilor RM. Oare de ce ar trebui sa ne mai mire proportiile dezastrului pe care-l va lasa in urma sa acest guvern al ignorantei, haosului si covidului19?!, devenit o adevarata rusine publica in toata tinuta.

Condamn categoric mesajul, stilul si contextul in care si-a scris tidula personala actualul PM Ion Chicu, despre care va trebui sa uitam cat de curand posibil, in care-si permite sa admonesteze Romania si europarlamentarii sai, prin ceea ce considera micimea lui ca serveste cursului romanofob si lamentabil al Presedintelui I.Dodon.

Or, cum se spune in dulcea latina a romanitatii noastre -

Quod erat demonstrandum”.

Ieri, europarlamentarul, Siegfried Muresan a scris pe pagina sa de Facebook ca guvernul Chicu intarzie cu implementarea reformelor, iar unicul guvern care a facut fata in tara noastra a fost cel condus de Maia Sandu.

In replica, guvernul a spus ca Siegfried Muresan face un joc politic, iar simpatiile pe care le are pentru un guvern sau altul sunt prea pronuntate si il face sa fie subiectiv.

Aseara, Ministerul Afacerilor Externe a Romaniei a venit cu o reactie dura la adresa prim-ministrului Ion Chicu, spunand ca aceste declaratii denota o profunda lipsa de respect la adresa Romaniei si a relatiei bilaterale privilegiate de Parteneriat Strategic pentru Integrarea Europeana a Republicii Moldova.

Citeste si : Ion Chicu, reactioneaza dur la criticile europarlamentarului Siegfried Muresan: "Stau si ma uit eu la baietasii astea romani oplositi prin structurile europene... Ratati, nimic in viata si in tara realizat, numai de "adus mingi" buni..."

Citeste si : Cum comenteaza guvernul criticile europarlamentarului privind intarzierea implementarii reformelor: "Domnul Muresan face un joc politic prin declaratiile sale si nu se ingrijeste sa urmareasca daca vorbeste adevaruri sau nu"

Citeste si : Siegfried Muresan critica guvernul Chicu, spunand ca intarzie cu implementarea reformelor. Declaratiile europarlamentarului

Citeste si : Cea mai dura reactie a Romaniei din ultimul deceniu: "Afirmatiile facute de premierul Ion Chicu sunt inacceptabile si denota o profunda lipsa de respect la adresa Romaniei"