Ion Ceban spune ca il va da in judecata pe Andrei Nastase, daca acesta nu-si va retrage invinuirile la adresa socialistilor, prin care ii acuza ca sunt complici la mafia imobiliara. Acesta spune ca-i va cere drept prejudiciu costul automobilului sau, iar cei 41 de mii de euro ii va dona unei case de copii. Nastase nu a raspuns la telefon pentru un comentariu.

Publicat:28.10.2019, 16:56

Ion Ceban a semnat in fata jurnalistilor o cerere prealabila de chemare in judecata si spune ca i-o va inmana lui Andrei Nastase.

In acelasi timp va depune o plangere la procuratura privind acuzatiile facute de contracandidatul sau in timpul dezbaterilor electorale „Eu vreau sa fiu primar”.

Ceban spune ca de aceasta data nu va cere un leu, drept prejudiciu moral, cum a facut-o anul trecut cand l-a dat in judecata pe Nastase, dupa acuzatiile facute tot la o emisiune de dezbateri in timpul campaniei pentru primaria capitalei, ci 41 de mii de euro, atat cat costa masina acestuia.

Mai mult, socialistul ii reproseaza lui Nastase ca a incalcat acordul de neagresiune semnat inainte de campanie.

Andrei Nastase nu ne-a raspuns la telefon pentru a comenta acuzatiile. La conferinta de astazi, Ion Ceban a mai adaugut la sirul promisiunilor electorale inca una. El sustine ca tinerii care isi vor cumpara locuinte prin intermediul primei case, vor primi o compensatie de la primarie de 25 la suta din costul apartamentului.