Ex-premierul, Ion Sturza s-a adresat lui Vlad Plahotniuc printr-un mesaj in care ii spune ca sa nu sperie moldovenii ca revine si ca el va ramane in istorie ca o pata neagra si un exemplu de acaparare oculta a unei tari prin metode dubioase chiar foarte dese, criminale. Despre asta el a scris pe pagina sa de Facebook.

Publicat:17.06.2019, 14:58

Ion STURZA, EX-PRIMIERUL REPUBLICII MOLDOVA: "Las-o mai moale, domnule Plahotniuc. Nu mai speria moldovenii ca „revii“! Stii foarte bine ca nu te doreste nimeni si nu te-ar apara nimeni. De asemenea stii bine ca nu vei reveni, doar daca... Doamne fereste! Mai bine, duca-se pe pustii! Vei ramane in istorie ca o pata neagra, un exemplu de acaparare oculta a unei tari prin metode dubioase, deseori, chiar foarte dese, criminale. Inainte de toate, rezolva-ti multiplele probleme legale in R. Moldova pe care fariseic zici ca o iubesti. Dupa asta si in Romania, Rusia, Ucraina, Elvetia, Germania, Marea Britanie si inca in vreo zece tari, inclusiv in toate tarile arabe. Crima organizata, grup infractional, spalare de bani, frauda bancara, lipsire de libertate, tentativa de omor, instigare, coruptie ,trafic de persoane, furt de identitate si multe altele. Știi cum - avocati, lobbisti tuda, siuda... Ai „tai” actualmente pe banda rulata declara credinta noii guvernari. Mai stii, poate unii reusesc sa treaca de filtrul epurarii. Cand se va termina cash-ul din valize, suna si iti vom trimite vreo pizza. Si da, nu uita de cele 8 minute petrecute cu ambasadorul SUA. Doar daca nu doresti neaparat sa ai si SUA in lista tarilor care te “doresc “.

P.S. Sireojica (Sarbu) - sghini!"

Acum trei ore, Vlad Plahotniuc a scris primul mesaj dupa ce a anuntat ca PD a renuntat la guvernare. Pe pagina sa de Facebook el a scris ca nu se simte in siguranta, iar familia ii este speriata.