Deputatul PPDA, Iurie Renita, sustine ca declaratiile denigratoare ale premierului Ion Chicu la adresa Romaniei ar trebui sa duca la demiterea actualei guvernari.

Publicat:23.05.2020, 09:13

Deputatul PPDA, Iurie Renita, intr-o postare pe pagina sa de facebook, a mentionat despre faptul ca prin asemenea gesturi, din partea actualei guvernari, este pusa in aplicare terminologia ideologica a Komintern-ului si a "glorioasei URSS" vis-a-vis de Romania.

Iurie RENITA, DEPUTAT PPDA: "Demiterea in corpore se impune!

Dupa declaratiile incalificabile si total iresponsabile ale prim-ministrului Ion Chicu, sustinut de coalitia PSRM si PD, in frunte cu Igor Dodon, Pavel Filip si Dumitru Diacov, se impune o demitere in corpore a acestei guvernari antiromanesti si antieuropene. Limbajul suburban si badaranesc al lui Igor Dodon este perpetuat de catre discipolul si subalternul sau, Ion Chicu. Profund regretabil ca aceste persoane si forte politice conduc astazi Republica Moldova. Este utilizata si pusa in aplicare terminologia ideologica si politica din perioada naftalinizata a Komintern-ului si a "glorioasei URSS" vis-a-vis de Romania. Ura patologica fata de tot ce-i romanesc si proeuropean din partea lui Dodon si Chicu ii descalifica in cel mai dezonorabil mod si confirma calitatea acestora de conserve rusesti. Cu certitudine ca aceste persoane nu ne reprezinta pe noi.

P.S. Oare ce are a spune "romanul de garda" Pavel Filip, care sustine aceasta majoritate parlamentara antiromaneasca? Stabilitate guvernamentala si "parcurs european" de dragul compromiterii si defaimarii Romaniei si a romanilor, inclusiv a celora din Republica Moldova ??!!"

Citeste si : Ion Chicu, reactioneaza dur la criticile europarlamentarului Siegfried Muresan: "Stau si ma uit eu la baietasii astea romani oplositi prin structurile europene... Ratati, nimic in viata si in tara realizat, numai de "adus mingi" buni..."

Citeste si : Cum comenteaza guvernul criticile europarlamentarului privind intarzierea implementarii reformelor: "Domnul Muresan face un joc politic prin declaratiile sale si nu se ingrijeste sa urmareasca daca vorbeste adevaruri sau nu"

Citeste si : Siegfried Muresan critica guvernul Chicu, spunand ca intarzie cu implementarea reformelor. Declaratiile europarlamentarului

Citeste si : Cea mai dura reactie a Romaniei din ultimul deceniu: "Afirmatiile facute de premierul Ion Chicu sunt inacceptabile si denota o profunda lipsa de respect la adresa Romaniei"

Cu reactii dure la adresa prim-ministrului Ion Chicu, au venit mai multi politicieni.

Lidera PAS, Maia Sandu a comentat declaratiile prim-ministrului Ion Chicu, adresate Romaniei, ca fiind o lipsa de respect fata de Romania, dar si fata de RM.

Citeste si : Maia Sandu, despre declaratiile prim-ministrului Ion Chicu: „Guvernul lui Dodon a intrecut orice masura, atacurile de azi ale lui Chicu demonstreaza lipsa de respect atat fata de Romania, cat si fata de cetatenii Republicii Moldova"Deputatul PPDA, Igor Munteanu sustine ca mesajul, stilul si contextul in care si-a scris tidula personala, Ion Chicu da dovada ca acesta serveste cursului romanofob si lamentabil al presedintelui Igor Dodon.

Citeste si : Igor Munteanu: "Daca prostia ar produce durere atunci actualul prim-ministru al Guvernului RM ar striga ca din gura de sarpe"Partidul Unitatii Nationale cere ca, Ion Chicu sa isi dea demisia, dupa ce, spun ei, premierul a facut declaratii cinice si jignitoare la adresa Romaniei. Cei de la PUN, sustin ca acuzatiile neargumentate si lipsite de respect la adresa statului roman denota esenta guvernarii socialiste, care slujeste nu intereselor Republicii Moldova, ci a Federatiei Ruse.

Citeste si : Partidul Unitatii Nationale cere demisia premierului Ion Chicu, dupa declaratiile dure facute la adresa RomanieiPRO MOLDOVA condamna declaratiile premierului Ion Chicu la adresa Romaniei, spunand ca sunt deplasate si total nepotrivite.

Citeste si : PRO MOLDOVA condamna declaratiile premierului Ion Chicu la adresa Romaniei. Ei spun ca declaratiile facute sunt total nepotrivite