Vasile Bolea este nasul de cununie al fiicei lui Boris Lupascu. O spune fostul procuror de Chisinau, Ivan Diacov, in cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV. Deputatul PSRM neaga acuzatiile si publica pe intenet imagini cu finii sai.

Publicat:27.04.2021, 17:30

Ivan DIACOV, FOST PROCUROR DE CHISINAU: „Flacaii astia au niste relatii de rudenie si omul s-a bagat si el, desi de mult timp nu a luat Codul in mana. Bolea i-a cununat fiica. Bolea nu avea dreptul sa iasa la tribuna si sa propuna chestiile astea, el trebuia sa se recuze si sa spuna ca „scuze, dar suntem neamuri. Acolo era sa revina la normal situatia. Vasile Bolea este nasul de cununie a lui Lupascu. Este o prostie”.

Imediat, Vasile Bolea a negat declaratia facuta si l-a indemnat pe Ivan Diacov sa treaca pe la narcolog si psihiatru.

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM: "Vreau sa declar ca nu ma aflu in relatii de rudenie cu domnul Boris Lupascu si declar ca nu sunt nasul de cununie a fiicei domnului Boris Lupascu. Azi am propus colegului Sergiu Litvinenco sa treaca testul psihiatric si cel narcologic. Dupa emisiunea de la jurnaltv de azi, am sa propun sa treaca pe la narcolog si psihiatru si pe domnul Ivan Diacov.

Stimati cetateni. Suntem in saptamina patimilor inaintea Pastelui. Adevaratii crestini trebuie sa petreaca aceasta saptamina in post, rugaciuni si smerenie. Insa unii din voi instiga la ura, intoleranta unul fata de altul. Va indemn sa fiti mai blinzi, mai intelegatori si mai plini de buna-cuviinta."

Totodata, Vasile Bolea a publicat imagini cu finii sai de nununie.

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM: "Iar acum va prezint finii mei de cununie pe care ii am de la Dumnezeu. I-am cununat si i-am binecuvintat sa traiasca multi ani impreuna, sa nasca copii si sa fie vrednici in fata lui Dumnezeu."