Premierul Maia Sandu spune ca va raspunde la toate intrebarile, atunci cand se va dezbate motiunea de cenzura privind demisia Guvernului.

Publicat:03.11.2019, 11:16

"O sa avem tot timpul sa discutam despre aceste lucruri. Din cate inteleg se va dezbate si motiunea de cenzura. La aceasta motiune voi merge si voi da raspunsuri la absolut toate intrebarile pe care le au politicienii si in special deputatii. Se pare ca unii oameni sunt deranjati de eforturile noastre si de aici au pornit mai multe discutii. Sunt gata sa discutam si sa aparam pe ce insista Guvernul", a declarat Maia Sandu.

Amintim ca, Partidul Democrat din Moldova a inaintat o motiune de cenzura impotriva Guvernului Sandu in plen.

„Noi fractiunea cea mai mare in parlamentul RM, care se afla in opozitie parlamentara, astazi vom veni in plenul parlamentului si vom inainta o motiune de cenzura, prin care vom solicita retragerea votului de incredere a guvernului Maia Sandu. Toate partidele prezente astazi in parlament si toti deputatii prezenti astazi, in campania electorala si in alegerile parlamentare din februarie a acestui an, ne-am angajat in fata cetatenilor sa le aparam interesele lor si mai mult ca atat, sa avem grija de tot ce inseamna interesele cetateanului. Cu regret, in aceste patru luni de activitate a guvernului Maia Sandu, numai grija fata de cetateni nu am vazut. Pentru ca guvernul nu promoveaza politici sociale si se ocupa doar cu declaratii si campanii de lupta impotriva opozitiei. Motiunea semnata de majoritatea membrilor din tara. Se refera la protectie sociala si domeniul economic", a spus Candu.