Membrii si sustinatorii PSRM s-au adunat astazi in fata Parlamentului pentru a protesta impotriva conducerii.

Publicat:29.05.2022, 12:11

UPDATE 14:24 Protestul s-a incheiat

UPDATE 14:20 Vlad BATRANCEA, DEPUTAT PSRM: „Moldova se trezeste! Astazi, am zis clar, Moldova nu este in proprietatea nimanui. Cei de la Guvernare primesc apelul nostru, nimeni nu este mai presus decat legea. Ii chemam sa vina la normalitate si sa respecte legea. Noi am oferit microfonul liber ca cine doreste sa isi expuna parerea. Aceasta Guvernare va fi trezita la realitate”.

UPDATE 14:15 „Scopul acestui protest este sa schimbam conducerea. Cerem demisia lor. Oamenii asteapta sa traiasca mai bine. Puterea apartine poporului”.

UPDATE 14:00 Oamenii striga ca sunt nemultumiti de cresterea preturilor si spun ca nu le ajung bani pentru intretinerea familiei. 

UPDATE 13:20 Mai multe persoane si-au expus parerea la microfon pe o scena improvizata in fata Parlamentului. Acestia folosesc un limbaj necenzurat

UPDATE 13:00 Oamenii striga „Libertate”

UPDATE 12:15 Vlad BATRANCEA, DEPUTAT PSRM: „Salutam mii de oamenii curajosi care nu au cedat si au venit aici. Impreuna suntem Moldova. Sunteti oameni liberi din toate partile Moldovei. „Libertate!”. Noi nu cedam! Nu ne incercati rabdarea si nu trimiteti dupa noi procurorii. Spunem demisie celor de la conducere, care nu pot sa conduca tara”:

UPDATE 12:00 Mai multi oameni s-au adunat in fata Parlamentului pentru a protesta impotriva conducerii. Acestia tin in mana pancarde pe care scriu „PAS sinonimul saraciei”, „Jos Maia Sandu!”.