Ministrul Justitiei in exercitiu se plange ca are o leafa mica, numai 13 500 de lei, si spune ca traieste de la salariu, la salariu. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii Politica de la TV8.

Publicat:14.01.2021, 16:35

Fadei NAGACEVSCHI, MINISTRUL JUSTITIEI IN EXERCITIU: "Eu nu stiu ce salariu aveti dumneavoastra, dar eu am 13500 de lei si eu traiesc de la salariu la salariu, domnule Popsoi. Cu toate ca in avocatura eu cu mult mai bine stateam, dar uite ca mi-am asumat mandatul asta si stau aici."

Mihai POPSOI, DEPUTAT PAS:"Asta-i fatarnicie curata. Cand ati acceptat functia de ministru ati stiut ce salariu aveti."

Fadei NAGACEVSCHI, MINISTRUL JUSTITIEI IN EXERCITIU: "Eu stiam!"

Mihai POPSOI, DEPUTAT PAS: "Cum reprosati, aveti tupeu. Avem oameni care mor in tara asta si dvs le reprosati ca aveti 13 mii de lei."

Fadei NAGACEVSCHI, MINISTRUL JUSTITIEI IN EXERCITIU: "Eu vin din avocatura, domnul Popsoi."

Mihai POPSOI, DEPUTAT PAS: "Trebuia sa ramaneti acolo, daca nu va ajung bani."

Fadei NAGACEVSCHI, MINISTRUL JUSTITIEI IN EXERCITIU: "Nu o faceti pe jertfa ca aveti vreo 25 de mii de lei, daca comparam ceea ce am eu si ceea ce aveti dumneavoastra. Problema este de alta natura. Salariul asta nu-mi asigura mie acel confort financiar, ca eu sa ma tin atat de tare de functia asta, dar din punct de vedere politic stau aici nu pentru a va asigura stabilitatea. Voi, in parlament, o sa depasiti populismul, o sa va asezati la masa de negocieri si o sa gasiti un consens impreuna cu presedintele, ca voi duceti tara azi de rapa."

Mihai POPSOI, DEPUTAT PAS: "Inteleg ca sunteti ministru interimar, dar totusi, ministru, totusi jurist."

Fadei NAGACEVSCHI, MINISTRUL JUSTITIEI IN EXERCITIU: "Nu interimar, dar sunt...pur si simplu un ministru."

In declaratia sa de avere si interese, Fadei Nagacevschi a mentionat ca detine trei terenuri, un apartament de peste jumatate de milion de lei, si doua a cate 200 de mii de lei, un garaj si doua masini: un minicooper de 13 mii de euro si un Volvo de jumatate de milion de lei.