Intrebat care sunt primele lucruri pe care le va face in calitate de presedinte al tarii in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale, Octavian Ticu declara ca ii va reda cetatenia RM fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Totodata, candidatul la prezidentiale din partea PUN spune ca il va inainta pe Traian Basescu in calitate de prim-ministru daca PUN isi va asuma guvernarea.

Publicat:27.10.2020, 21:17

Octavian TICU, CANDIDATUL PUN LA ALEGERILE PREZIDENTIALE: "Primul decret al presedintelui Octavian Ticu va fi redarea cetateniei presedintelui Romaniei, Traian Basescu, pentru ca este omul care a facut cel mai mult pentru RM si pentru cetatenii ei atat in ceea ce tine cetatenia, investitiile care s-au facut in perioada mandatului, grabirea procesului de cetatenie care a oferit multora sansa de a scapa de saracie si foamete. Asta ca sa repunem la loc lucrurile care le-a stricat Dodon pentru ca luarea cetateniei a fost o lovitura data PUN-ul si miscarii unioniste."

Octavian Ticu a declarat ca Traian Basescu urma sa devina presedinte al Partidului Unitatii Nationale. Totodata, candidatul la prezidentiale spune ca in calitate de presedinte la alegerile parlamentare urmatoare il va propune la functia de prim-ministru in conditiile in care PUN isi va asuma guvernarea.