Partidul Actiune si Solidaritate (PAS) a venit cu o reactie in care dezaproba remarcile ministrului Vladimir Bolea, care a fost surprins in timp ce injura un jurnalist, in cadrul unei conferinte de presa. Partidul atentioneaza toti demnitarii PAS sa aiba un limbaj demn in orice situatie. 

Publicat:15.09.2023, 14:11

„PAS dezaproba remarcile Ministrului Vladimir Bolea in timpul unei conferinte de presa. Ca urmare a acestui incident, Ministrul Bolea si-a cerut scuze publice. PAS atentioneaza toti demnitarii care sunt membri/afiliati ai PAS sa aiba un limbaj demn in orice situatie”,  se arata intr-un mesaj al PAS. 

Ieri, ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Vladimir Bolea a fost surprins in timp ce injura un jurnalist, in cadrul unei conferinte de presa, dupa sedinta extinsa cu angajatorii si contribuabilii din segmentul agroindustrial. 

La scurt timp, acesta si-a cerut scuze si a spus ca regreta exprimarea. 

Citeste si : Vladimir Bolea a injurat un jurnalist la o conferinta de presa. Momentul - surprins. Reactia ministrului: „Regret exprimarea nedemna pe fon de stres” - VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.